fbpx
Tehnologie: TNT Tech
Estimare implementare: TBA

Solutia InCloud File Server

Solutia InCloud File Server se bazeaza pe tehnologia Microsoft Azure, care va ofera flexibilitate si siguranta atunci cand aveti nevoie de un spatiu de stocare pentru documentele companiei.

Spatiul de stocare poate fi accesat de oriunde si de intreaga echipa, indiferent de sistemul de operare folosit: Windows, Linux sau MacOS.

De ce sa alegeti InCloud File Server de la TNT Tech? 

Aveti access de oriunde la fisierele si documentele afacerii dvs.
Indiferent de platforma de pe care accesati: Windows, Linux sau MacOS
Fara costuri de administrare hardware si griji aferente achizitionarii, instalarii si intretinerii dispozitivelor de stocare locala
Puteti inlocui clasicul Windows Server share
Puteti pastra si o copie locala a fisierelor folosind Windows Server (optional), pentru scenarii complexe

Cum puteti utiliza InCloud File Server?

Indiferent daca aveti statii de lucru Windows, Linux sau macOS, fizice sau virtuale, InCloud File Server este atasat ca o unitate de stocare externa, virtuala. Astfel aveti la indemana o locatie extrem de sigura pentru toate datele companiei dvs., acestea fiind stocate si protejate impotriva pierderilor accidentale si amenintarilor informatice.
Si daca acum aveti datele pe un server local, le transferam noi in siguranta, pentru a va bucura in scurt timp de avantajele tehnologiei moderne.

Cine poate accesa InCloud File Server?

Oricine din compania dvs. poate accesa baza de date oricand si de oriunde. Membrii echipei pot la randul lor modifica, salva sau transfera date.

Caracteristici principale ale solutiei InCloud File Server

Construita pe fundatia Microsoft Azure, solutia beneficiaza de avantajele disponibilitatii ridicate si durabilitatii. Solutia nu necesita infrastructuri complexe si costisitoare.
Aveti mereu o oglinda locala a datelor si beneficiati de performanta pe care o ofera infrastructura locala, pentru scenarii care solicita accesare instantanee a unui volum mare de date. Transformam Windows Server in locatii de tip cache pentru locatiile cloud pe care le ofera InCloud File Server.
In cazul in care folositi Windows Server, migrati usor si rapid datele catre InCloud File Server ca sa va bucurati de toate avantajele noilor tehnologii oferite de Microsoft Azure.
  • Microsoft investeste anual peste 1mld. USD in cercetarea si dezvoltarea solutiilor de securitate cibernetica.
  • Mai mult de 3500 de experti sunt dedicati zonei de confidentialitate si securitatea datelor.
  • Datele stocate sunt replicate automat in cadrul unei regiuni Microsoft Azure, asigurand redundanta si disponibilitate sporita.
  • Controlul accesului la informatii face parte din setul de masuri de securitate si ofera posibilitati de acces bazat pe identitate si roluri.
InCloud File Server poate fi setat sa pastreze versiuni anterioare ale fisierelor in vederea restaurarii la anumite momente din trecut, aspect extrem de util in cazul nevoii de recuperare a datelor in caz de erori sau stergeri accidentale.
In cazul in care nevoia de stocare creste sau dimpotriva scade, dimensiunea spatiului de stocare poate fi ajustata pentru a acomoda noile nevoi.
InCloud File Server foloseste tehnologie Azure, ceea ce inseamna ca se va integra foarte usor cu viitoarele servicii precum: masini virtuale Azure, servicii de aplicatii, etc.,  sustinand astfel dezvoltarea in viitor.

Cost

La ce facem Back-up

Server / PC

Capacitate

1 TB

Cost Lunar

De la €30

Setare initiala (estimare)

De la €35

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
magic-wandcloud-downloadstarenvelopephone-handsetphonemap-markerclockcrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram