HoReCa

Transformam sectorul HoReCa cu ajutorul solutiilor de tehnologie integrata, simplificari, automatizari. Acest sector beneficiaza major de imbunatatiri radicale cum ar fi extinderea retelei de distributie prin integrarea cu operatori de livrare rapida a comenzilor, automatizari si simplificari ale experientelor clientilor. Avem capacitatea de a va imbunatati afacerea pentru a va atinge scopurile.
Casa Capsa

Clientul

Casa Capsa

Casa Capsa este un local legendar al Bucurestiului cu o istorie de peste 150 de ani.

Provocarile

E-mail gazduit local, in Romania, cu foarte mult spam ceea ce era ineficient pentru timpul de lucru al echipei, infectare cu virusi din cauza protectiei scazute la e-mail-urile cu atasamente compromise, citire neprietenoasa si greoaie de pe alte device-uri decat PC.

Impactul solutiilor TNT:

Migrarea la solutia de e-mail oferita de Microsoft 365, care aduce cea mai inalta calitate, nu necesita servere locale deoarece totul este salvat la distanta, cu filtrare complexa a spam-urilor, protectie crescuta la atasamente cu virusi, multi GB spatiu de stocare si folosire perfecta de pe toate device-urile. 

Tehnologie de calitate corporate la preturi excelente pentru firme mici si care se amortizeaza contabil imediat. 

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetphonemap-markerdinnercrossmenuchevron-downchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram