fbpx

Bunuri, Servicii de larg consum

A fi pregatit pentru actiuni rapide generate de permanentele modificari din pietele dinamice, impun companiilor care fac afaceri cu bunuri si servicii de larg consum sa imbratiseze transformarea digitala si sa adopte schimbarea culturala si tehnologica. Indiferent ca este nevoie de o infrastructura mai robusta sau de procese automatizate, TNT Tech livreaza activatori cu impact mare in cresterea rezultatelor.
Crama Ceptura

Clientul

Crama Ceptura

Calitatile deosebite ale vinurilor produse la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar si de amatorii acestei nobile bauturi de calitate de peste hotarele tarii.

Provocarile

Desi migrasera deja la Microsoft 365, isi doreau o relatie de administrare imbunatatita.

Impactul solutiilor TNT:

Administrare de calitate a serviciilor Microsoft 365 folosite, a licentelor, precum si cresterea fiabilitatii site-ului web prin gazduirea la Microsoft.

Clientii externi si interni sunt fericiti dupa migrarea rapida la sistemul IT simplificat si super performant, Microsoft 365.

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
envelopecartphone-handsetphonemap-markercrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram