fbpx
Evaluarea mediului IT
Serviciul presupune inventarierea echipamentelor si a programelor software in vederea crearii unui raport cu actiunile necesare pentru intrarea in conformitate cu normele de siguranta si protectia datelor.
abonament

START

Suport IT Online
Lucram cu unelte software moderne si sigure, care ne permit conectarea de la distanta, pe statii de lucru, servere sau alte echipamente IT. Proactiv, pentru a preveni probleme ce pot aparea sau la cerere, pentru a remedia o problema semnalata.
abonament

START

Suport Onsite
Serviciul presupune deplasarea noastra la sediul dvs. in scopul remedierii unei probleme IT pe care nu o putem solutiona prin accesul de la distanta.
abonament

START

Administrare statii de lucru
Statiile de lucru vor fi verificate periodic pentru a fi pregatite de lucru. Includem in cadrul serviciului: laptop-uri, PC-uri cu sistem de operare Windows si MacOS.
abonament

START

Administrarea periferialelor
Avem in vedere asigurarea conectivitatii in vederea unei interactiuni corecte dintre statiile de lucru si imprimantele sau scannerele din retea.
abonament

START

Sfaturi pentru achizitii
Putem fi punctul de contact in relatia cu furnizorii dvs. de servicii si echipamente IT. Scopul este de a va sfatui in vederea luarii celor mai bune decizii atunci cand vine vorba despre mediul IT al afacerii dvs.
abonament

START

Sistem ticketing
Preluarea incidentelor semnalate se face in cadrul unui sistem care ne permite sa urmarim orice incident pana la solutionarea acestuia. In plus ne ofera posibilitatea de rapoarte a activitatilor IT prestate.
abonament

START

Proiectarea sistemelor
Pornind de la nevoi, oferim consultanta pentru identificarea echipamentelor hardware si solutiilor software necesare.
abonament

EXTRA

Automatizarea proceselor de lucru
Analiza proceselor principale de lucru in vederea digitalizarii si automatizarii acestora.
abonament

EXTRA

Evaluare procese IT
Analiza proceselor IT existente, stabilirea politicilor interne de aliniere la bunele practici in IT.
abonament

EXTRA

Migrare Cloud
Analizam platformele existente care gazduiesc aplicatiile sau serviciile IT si gradul lor de utilizare, in vederea realizarii calculelor TCO si a planului de migrare.
abonament

EXTRA

Administrare Microsoft Cloud pentru productivitate
Monitorizam aplicatiile si serviciile Cloud Microsoft 365, administram Microsoft Intune urmarind implementarea si respectarea politicilor de securitate si conformitate si Microsoft Defender.
abonament

EXTRA

Back-up si disaster recovery
Folosind cele mai noi tehnologii si solutii Microsoft, vom proiecta sistemul de realizare a copiilor de siguranta a datelor in cele mai sigure locatii din lume, precum si modul de recuperare post dezastru si readucere in functiune a sistemelor si serviciilor IT existente.
abonament

ADVANCED

Comparator abonamente

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
cloudenvelopephone-handsetphonemap-markercrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram