fbpx
Tehnologie: Microsoft Azure
Estimare implementare: 4-6 ore

Cloud PC

V-ati intrebat cum ar fi daca nu ati avea nevoie sa mai luati un laptop atunci cand calatoriti?

Si daca da, cel mai probabil v-ati gandit ca ati dori sa aveti intotdeauna programele cu care lucrati zilnic, documentele si setarile dvs., o zona de lucru perfecta care sa va ajute sa raspundeti oricarei solicitari in cel mai rapid mod, de oriunde v-ati afla.

Mai mult de atat, grijile cu securitatea datelor, performanta mediului de lucru, sunt in grija noastra ca furnizor de servicii IT complete si a Microsoft prin serviciul Azure Virtual Desktop, totul pentru ca dvs. sa va concentrati la ce conteaza cel mai mult: afacerea dvs.

De ce sa alegeti Cloud PC de la TNT Tech?

Acces de oriunde la programe, fisiere si documente, o experienta perfecta de lucru
Puteti folosi o tableta, un telefon, un calculator al altcuiva, pentru a accesa mediul dvs. personal de lucru
Cu pachetul nostru de servicii va puteti bucura de toata linistea de care aveti nevoie, stiind ca puteti apela la noi pentru orice problema

Cum accesez Cloud PC?

Puteti folosi orice dispozitiv pe care il aveti la indemana: telefon mobil, tableta, PC desktop, laptop, tableta sau orice alt dispozitiv care poate rula un browser capabil HTML5.

Si aplicatiile si documentele mele?

Cloud PC este mediul perfect in care puteti folosi OneDrive sau alte componente Microsoft 365 cu care sunteti deja obisnuit. Sau daca nu folositi, noua ne face placere sa va ajutam sa incepeti sa folositi biroul modern.

Caracteristici principale ale solutiei Cloud PC

Windows 10 sau Windows 11. Alegerea este a dvs. Odata stabilit, puteti avea tot ce aveti instalat la indemana: aplicatiile, documentele si setarile dvs. Nu trebuie sa fiti la birou, nu trebuie sa faceti setari complicate pentru acces.
Chiar daca este al dvs. personal sau nu va apartine, puteti avea acces la biroul virtual cu orice dispozitiv. Puteti folosi un smartphone sau o tableta, un desktop PC sau laptop, un laptop Apple, chiar si Linux. Important este sa aiba un browser cu suport HTML5.
  • Cele mai noi standard de securitate sunt integrate si functioneaza pastrarea datelor dvs. in conditii perfecte
  • Autentificare multifactor, criptarea datelor atat in transport cat si local in Azure, sunt doar cateva elemente care consitituie sistemul de securitate al Cloud PC in Azure
  • Datele stocate in fiecare Cloud PC sunt protejate prin servicii de back-up, care permit recuoperarea documentelor in caz de pierdere sau in cazul in care au fost corupte
Permanent, aveti access la setarile spatiului dvs. de lucru si ele pot fi personalizate de dvs. sau cu suportul echipei noastre de specialisti, astfel incat sa corespunda in totalitate nevoilor dvs. de lucru.
  • Reducerea costurilor este realizata simplu: un Cloud PC poate fi mai puternic sau mai slab, in functie de cat aveti nevoie. Dvs. alegeti cat aveti nevoie si platiti in functie de ce ati consumat. De ex., cand cumparam un laptop alegem caracteristici puternice, pentru unele dintre momentele cand avem nevoie de resurse, insa asta reprezinta un cost semnificativ.
  • Costurile de administrare si mentenanta sunt si ele reduse. Un PC fizic uneori are probleme care necesita sa fie adresate cu costuri ridicate cum ar fi: defectarea componentelor, personal care sa intervina in locatia fizica a acestuia pentru repunerea lui in parametri normali de functionare.

Microsoft ofera actualizarile necesare in mod automat pentru fiecare Cloud PC si in acest mod se asigura ca acestea ruleaza intotdeauna cele mai recente versiuni software si ca sunt protejate impotriva amenintarilor informatice de orice tip.

Cost

Capacitate

Pentru companie cu 10 utilizatori

Cost Lunar

De la €40 / utilizator

Setare initiala si administrare

De la €125 / companie / luna

Aflati costurile pe scenariul dvs.!

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
magic-wandcloudstarenvelopephone-handsetphonemap-markerclockcrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram