fbpx
Tehnologie: Microsoft Azure
Estimare implementare: de la 8 ore

Saga in Cloud

Cloud ERP este solutia care ajuta ca aplicatia SAGA sa poata fi mai usor accesata de intreaga echipa.

Indiferent de unde lucreaza membrii echipei si colaboratorii externi, de la birou, de acasa, sau mixt, toti pot avea acces la SAGA de oriunde si pot lucra fara intreruperi si fara configurari avansate care le pot perturba productivitatea.

De ce sa alegeti gazduire Cloud ERP de la TNT Tech?

Echipa si colaboratorii dvs. lucreaza de oriunde fara infrastructuri complexe si conexiuni de tip VPN
Riscuri reduse de pierdere a datelor din orice cauze: amenintari informatice (ransomware), accidente ce pot aparea intr-o locatie de birou (inundatii, incendii, furt de echipamente, etc.)
Costuri reduse pentru echipamente, reparatii sau inlocuiri, electricitate, licente si nu numai
Plan de migrare si implementare facut de profesionisti cu experienta

Motive suplimentare pentru a alege SAGA in cloud

  • Pentru ca datele sunt foarte importante, sunt extrem de bine protejate la distanta, la Microsoft.
  • Sunt eliminate riscurile de pierdere provenite din stricarea echipamentelor pe care le aveti in birou sau in orice locatie a companiei, de atac cibernetic, etc.
  • Echipa si colaboratorii externi lucreaza fara intreruperi si de oriunde, pentru a va permite sa va cresteti afacerea, atingandu-va scopurile de business.

De ce sa investiti in echipamente locale costisitoare? 

  • Va ajutam sa comparati ce inseamna investitia curenta din capital fata de cheltuieli operationale recurente.
  • Evaluarea nu va reprezenta un cost suplimentar din partea dvs.

Caracteristici principale ale solutiei SAGA in Cloud

Cu SAGA in Cloud, puteti accesa datele de oriunde, folosind doar o conexiune la Internet. Este util atat pentru dvs. ca administrator, cat si pentru echipa interna care ocazional are nevoie sa lucreze de la distanta, si pentru colaboratorii externi.
Eliminati nevoia de a achizitiona, instala, intretine infrastructura hardware si software la nivel local. Mutati cheltuielile din capital cu amortizare lenta, in zona de cheltuieli operationale recurente si cu amortizare imediata.
In functie de necesitatile afacerii dvs., in Cloud, puteti oricand mari sau diminua imediat resurse. In concluzie grijile privind nivelul de crestere sau scadere a capacitatii de procesare a datelor, pot fi gestionate acum intr-un mod simplu si rapid, fara intreruperea activitatii.
In Cloud aveti posibilitatea de a stoca in sigurata datele. Nu va mai faceti griji daca un coleg poate gresi undeva si sunteti asigurat impotriva dezastrelor care pot aparea atunci cand exista infrastructura locala (dezastru natural, incendiu, inundatie, furt de echipamente, etc.). Penele de curent nu va vor mai intrerupe activitatea, pe care o puteti continua linistit de oriunde si cu toate datele in siguranta la distanta, la Microsoft.
In Cloud, inginerii nostri monitorizeaza functionarea mediului de gazduire, instaleaza ultimele actualizari necesare pentru SAGA sau actioneaza la cerere atunci cand apar situatii neprevazute. Astfel echipa dvs. se va focusa numai asupra utilizarii aplicatiilor, nu trebuie sa se ingrijoreze si de operatiile de intretinere necesare.
Migrarea SAGA in Cloud aduce un grad mai mare de productivitate. Stabilitatea mediului de lucru cat si posibilitatile de automatizare a proceselor prin integrare cu alte aplicatii, eficientizeaza modul de lucru al clientilor nostri.

Cost

La ce facem Back-up

Server > 5 utilizatori

Cost Lunar

De la €55 abonament 1 an

Setare initiala (estimare)

La cerere

Contactati-ne pentru o estimare gratuita!

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
magic-wandcloud-checkstarenvelopephone-handsetphonemap-markerclockcrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram