fbpx
Tehnologie: Microsoft Azure
Estimare implementare: 1-3 ore

Back-up pentru servere si statii de lucru

Back-up-ul este serviciul care va permite sa faceti copii de rezerva ale datelor importante, fie ca sunt situate pe servere sau pe/in statii de lucru. 

Cand sunt pierdute (ex.: stergere accidentala, probleme hardware) sau compromise (ex.: atac ransomware, alte probleme de software), serviciul de Back-up va permite sa le restaurati in siguranta si in cel mai rapid mod, permitandu-va sa va concentrati din nou in scurt timp la activitatea dvs. 

Specialistii nostri va pot configura serviciul Back-up pentru statii de lucru, servere sau alte servicii critice ale companiei, pornind de la cele mai simple si continuand pana la cele mai avansate scenarii care privesc copiile de rezerva si securitatea datelor.

De ce sa alegeti TNT Tech Azure Back-up?

Plan de implementare profesionist
Costuri reduse cu infrastructura locala
Scalabilitate: consumul de resurse creste sau scade in functie de cerintele afacerii dvs
Recuperarea foarte rapida a datelor

La ce puteti face back-up?

Echipamente locale

Fisiere, foldere, sisteme de operare ale PC-urilor, laptop-urilor, serverelor fizice si virtuale (Hyper-V si WMware).

Azure VM

Back-up complet pentru servere Windows, Linux sau back-up pentru fisiere, foldere sau starea sistemului.
Alte resurse Azure: Azure Managed Disks, Azure Files shares, SQL Server in Azure VM, baze de date SAP HANA in Azure VMs, Azure Database pentru servere PostgreSQL, Azure Blobs.

Caracteristici principale ale solutiei de Back-up

O solutie simpla de back-up in cloud a resurselor locale, o alternativa eficienta la o solutie costisitoare de back-up local si care cu eforturi mari de cost pot atinge o parte din standardele se siguranta si protectie a datelor oferite de data center-ele Azure.
  • Azure Back-up ajuta sistemele si datele critice pentru afacerea dvs. impotriva atacurilor ransomware precum si a altor tipuri de pericole informatice, care pot duce la pierderea datelor.
  • Datele afacerii dvs. sunt stocate in siguranta si protejate eficient, atat in tranzit cat si pe perioada gazduirii acestora.
  • In plus, putem implementa masuri aditionale ce pot furniza cel mai inalt nivel de securitate ale datelor depozitate in Azure.
  • Azure Back-up beneficiaza de o fundatie extrem de solida a centrelor de date Azure, prezente la nivel mondial si care livreaza zilnic inalta disponibilitate pentru ca datele stocate sa poata fi accesate oricand.
  • Serviciul de Back-up nu este limitat din punct de vedere al capacitatii de date urcate sau descarcate.
  • Stocare Locally Redundant (LRS) – creeaza trei copii ale datelor in cadrul unei unitati de stocare din cadrul unui data center.
  • Stocare Geo Redundant (GRS) – este optiunea recomandata pentru Back-up. Sistemul GRS de stocare a datelor replica datele dvs. intr-o regiune secundara (distante de sute de km fata de locatia sursa). Optiunea este recomandata atat din punct de vedere securitate, cat si ca disponibilitate.
  • Stocare Zone Redundant (ZRS) – replicarea datelor se intampla in cadrul unei zone de disponibilitate. Intr-o zona nu exista risc de indisponibilitate a serviciilor, deoarece fiecare zona este compusa din mai multe centre de date situate la distante considerabile intre ele.
Azure Back-up furnizeaza si solutii integrate pentru monitorizare si alertare. Acestea sunt parte integrata a serviciului.

Cost

La ce facem Back-up

Server / PC

Capacitate

1 TB

Cost Lunar

De la €30

Setare initiala (estimare)

De la €35

Maximizati succesul afacerii dvs.

Contactati TNT Tech
GDPR(Required)
newsletter

Toate campurile sunt obligatorii.

Copyright © 2024 TNT Business Technologies. Toate drepturile rezervate.
magic-wanddatabasestarenvelopephone-handsetphonemap-markerclockcrossmenuchevron-downchevron-down-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram