incubatorul de Soluții

Vă susținem în realizarea transformării digitale și a ambițiilor de business.

Office 365 îndeplinește condițiile și standardele cheie internaționale, regionale și specifice domeniului de activitate, cu peste 1.000 de controale de securitate și confidențialitate mapate la peste 25 de certificări de conformitate esențiale.

 • Office365 vă ajută să realizați mai multe , de oriunde ați lucra.
 • Instalați Office pe cel mult 5 computere PC sau Mac, 5 dispozitive mobile și 5 tablete, oferindu-le utilizatorilor libertatea de a-l folosi pe toate dispozitivele.
 • Cu Office365 vă protejați firma de amenințările din exterior și a pierderilor de date cu instrumente profesionale de confidențialitate și conformitate încorporate.
 • Partajați și editați documente utilizând OneDrive pentru business, mai simplu ca oricând.
 • Găzduiți întâlniri online cu Skype sau Teams și colaborați în timp real în SharePoint!
 • Creați un hub pentru lucru în echipă, unde puteți să discutați pe chat, să organizați întâlniri și să partajați fișiere și aplicații.
 • Oferiți-le angajaților din toată organizația posibilitatea de a se conecta, a partaja și a lucra mai bine împreună.
 • Microsoft Planner facilitează crearea de planuri de proiect noi, organizarea și atribuirea activităților, partajarea fișierelor și actualizările privind progresul echipei.
 • Cu FLOWS creați, utilizați și partajați fluxuri de lucru automatizate, pentru a reduce durata procesării solicitărilor, de la timp liber și planuri de călătorie la partajarea documentelor și oportunități de vânzări.
 •  Obțineți mai multă valoare la un cost mai mic cu o soluție care combină aplicațiile Office cu conferințe, stocarea online a fișierelor și e-mailul de clasă business.
 • Nu mai este nevoie să așteptați upgrade-uri importante. Acestea vă sunt trimise automat imediat ce devin disponibile, astfel încât puteți sta liniștit.  

Office 365 sincronizează e-mailurile, calendarele și informațiile de contact pe toate dispozitivele, în timp real; deci este la zi, indiferent ce dispozitiv utilizați.

Puteți trimite mesaje de până la 150 MB și, cu spațiul de stocare de 100 GB, puteți păstra toate mesajele de e-mail pe care le doriți, chiar cu formatare particularizată și imagini.

Office 365 este biroul tău online, cu instrumente de productivitate care îți permit să fii mobil.

 

ADIO licențe scumpe, acum folosești Office365 cu abonament lunar!

 

Ai 1TB de stocare online ca să salvezi toate informațiile și documentele în cloud pentru backup și acces de oriunde.

 

Incearca varianta TRIAL

foloseste formularul de mai jos pentru a solicita varianta trial

Follow us on social media

Adresa corespondență

Strada Vasile Alecsandri 1B, Voluntari, Ilfov

Cod poștal 077190

 

contact@tnttech.ro

Tel.: +4 0376 44 89 89