incubatorul de Soluții

Vă susținem în realizarea transformării digitale și a ambițiilor de business.

de ce aveți nevoie de o astfel de soluție?

Pentru că a fi creativ și eficient în înregistrarea, preluarea și rezolvare problemelor interne cât și cele ale clienților este un avantaj incontestabil pentru operatorii cu un flux mare de documente.

Ține pasul cu evoluția tehnologică!

Alege și TU optimizarea fluxului de date și documente și automatizarea proceselor (creare, înregistrare, distribuire, rezolvare, verificare, arhivare) prin soluția Management de documente și ocupă-te mai mult de creșterea business-ului tău.

CARACTERISTICI

INTEGRĂRI:

  • Funcția OCR (recunoașterea optică a caracterelor și transformarea în text editabil)- ce vă permite să convertiți diferite tipuri de documente (scanate, PDF, imagini) în date editabile și căutabile.
  • Imaginați-vă că aveti un Contract în format PDF trimis de un partener prin email. Cu funcția de OCR-izare, Documentul PDF- se scanează/deschide,se recunosc
    datele și se salvează într-un format convenabil. Ulterior datele pot fi exportate în aplicația de MANAGEMENT DOCUMENTE, eliminând munca scriptică.
  • Funcția MAIA (My AI Assistant) – (răspuns vocal interactiv) vă permite automatizarea interacțiunii cu clienții prin recunoaștere vocală și înregistrarea datelor/solicitării în aplicația de MANAGEMENT DOCUMENTE.

CREARE ȘI ÎNREGISTRARE DE DOCUMENTE DE INTRARE/IEȘIRE

POSIBILITATEA TIPĂRIRII DOCUMENTELOR ȘI A SALVĂRII REGISTRULUI ÎN DIVERSE FORMATE

INTEGRAREA CU ALTE MODULE: CONCEDII, ÎNLOCUITORI ȘI ASIGURAREA CONTINUITĂȚII ACTIVITĂȚII PRIN FUNCȚIA DE REPARTIZARE

POSIBILITATEA ELIBERĂRII AUTOMATE A UNUI DOCUMENT CU NUMĂR DE ÎNREGISTRARE ȘI DETALII PRIVIND DOCUMENTUL DEPUS

ARHIVARE ELECTRONICĂ

INTERFAȚĂ INTUITIVĂ

CREAREA UNOR PROCEDURI OPERAȚIONALE ÎN APLICAȚIE PENTRU GHIDAREA ANGAJAȚILOR/CLIENȚILOR PRIVIND OPERAȚIUNILE PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNTREPRINDĂ

DISTRIBUIREA/REPARTIZAREA CONTROLATĂ ȘI ÎN SIGURANȚĂ A DOCUMENTELOR

CĂUTARE SIMPLĂ ȘI AVANSATĂ UTILIZÎND FILTRE (NUMĂR, DATĂ, PETENT, DESTINATAR)

POSIBILITATEA SETĂRII DE FLUXURI DE DOCUMENTE PREDEFINITE ȘI A IMPLEMENTĂRII DE PROCEDURI OPERAȚIONALE

SIMPLIFICARE PROCEDURI DE LUCRU

Îți oferim posibilitatea înregistrării documentelor multi-channel, din mai multe surse: hârtie (word, pdf, img), fax (scan), email, mobil, vocal (IVR). Printr-o astfel de soluție modernă, crește gradul de interacțiune intern și extern al companiei/instituției.

Aplicația MANAGEMENT DOCUMENTE permite integrarea la nivel de API cu alte sisteme informaționale așadar crește gradul de automatizare și reduce din costurile operaționale.

La cerere oferim și integrarea cu site-ul companiei/instituției (prin formulare dinamice).

Management documente

Accesarea documentelor arhivate fizic necesită resurse umane, timp și bani, cu riscuri de eroare umană sau pierdere/deteriorare, pe când accesarea electronică a documentelor oferă acces rapid de către oricine este autorizat în aplicație, siguranță, rapiditate, reducerea timpului pierdut și alocarea resurselor umane încărcate cu taskuri manuale pe alte proiecte vitale dezvoltării business-ului. Majoritatea documentelor parcurg un flux tradițional de la intrarea în instituție , parcurgerea diverselor departamente, documentul primește diferite semnături/atribute/modificări, este accesibil exclusiv persoanei la care se află în acel moment și este greu de monitorizat. Tot acest traseu anevoios este eliminat și simplificat prin tehnologie.

Să nu uităm de SECURITATE și SIGURANȚĂ!

Aplicațiile rulează în CLOUD PRIVAT AZURE, utilizatorii au acces ON/OFF PREMISES pe bază de identificare , există un LOG al tuturor operațiunilor din aplicație, se face backup automat și costant fără risc de pierdere al documentelor!

 

Follow us on social media

Adresa corespondență

Strada Vasile Alecsandri 1b, Ilfov, Voluntari

Cod poștal 077190

 

contact@tnttech.ro

Tel.: +4 031 630 5001