Despre Noi

 

Long story short

Start 2019

Povestea TNT BUSINESS TECHNOLOGIES s-a desprins din explozia de idei TNT Computers din dorința de a crea un nou incubator de idei tech în București.

 Noile provocări din domeniul IT și trendul ascendent al inovației precum și dorința de extindere a pieței ne-au împins la înființarea firmei TNT Business TECHNOLOGIES pentru a aduce clienților și partenerilor noștri, valoare adăugată soluțiilor din portofoliu.

Datorită beneficiului proximității și a oportunităților din România în domeniul software, inteligenței artificiale, IoT-ului, automatizărilor și acceptării de provocări de până acum, avem încredere în succesul acestui incubator local de idei tech.

 

Firma TNT Computers din Sibiu, din care s-a desprins acest incubator local de idei în București a fost înființată în anul 2001 din dorința de a oferi servicii IT de înaltă calitate într-un mediu de afaceri în plină creștere.

Echipa din Sibiu este formată din aproximativ 30 de exploratori, pasionați, tineri și cu experiență care au o viziune comună și anume potențialul tehnologiei în crearea și dezvoltarea unui viitor mai bun și mai competitiv.

Soluțiile și aplicațiile din portofoliul nostru ating cele mai importante arii ale automatizării și managementului performant al unei afaceri, de la o aplicație IVR- Maia, la o platformă de automatizare a comercializării, achiziției și livrarii de licențe Kaspersky, Bitdefender și Microsoft ONLINE, o aplicație de OCR-izare a documentelor, servicii de securitate,  dezvoltare site-uri WEB, o soluție la cheie de management de documente și o altă aplicație de ticketing- ContrALL.

Principalul focus al TNT Business Technologies este penetrarea sectorului privat cu soluții software accesibile tuturor business-urilor și livrarea de soluții customizabile celor care vor să își depășească ambițiile și să crească, cu ajutorul tehnologiei.

TNT BUSINESS technologies are toate instrumentele potrivite, să te ajute

echipa TNT Business Technologies

Din spatele PROIECTULUI TNT BUSINESS TECHNOLOGIES, cu scopul de a face tehnologia accesibilă pentru toți și de a oferi instrumentele necesare dezvoltării afacerilor mici, medii și automatizării proceselor în companiile mari din România avem o întreagă echipă formată atât din oameni de business, tehnici orientati catre zona de infrastructură, dar și programatori.

Follow us on social media

Adresa corespondență

Strada Vasile Alecsandri 1b, Voluntari, Ilfov

Cod poștal 077190

 

contact@tnttech.ro

Tel.: +4 031 630 50 01